Ga naar hoofdinhoud

Welkom!

Welkom prachtig mens!

Leuk dat je mijn website bezoekt en meer wil weten over mij en wat ik doe.

Dat vertel ik je graag:

Ik ben Lianne de Visser, eigenaar van Kies puur van binnenuit.

Na 32 jaar werken in loondienst heb ik mijn baan opgezegd om te gaan ondernemen. Waarom? Ik had veel te lang anderen laten beslissen en daarmee paste mijn baan totaal niet meer bij mij. Ik was te ver van mezelf komen te staan. Ik voelde dat er veel meer in me zat.

Het roer moest om, om te gaan doen waar ik blij van word en energie van krijg. Dat doen waar ik al mijn kwaliteiten en mijn passie in kwijt kan. Dit heeft mijn leven veranderd omdat ik nu geniet, plezier heb en helemaal in mijn element ben. Heerlijk om zo te werken en te leven.

Omdat ik zelf ervaren heb dat het best lastig is om het roer om te gooien, ben ik gaan ondernemen. Mensen in actie krijgen omdat blijven hangen in wat niet past een energievreter is, die ten koste gaat van je gezondheid.

Dit is wat ik doe: 

Ik coach, motiveer en inspireer jou om de regie te nemen in je werk en leven. Ga leven en werken vanuit wie je werkelijk bent! Vol zelfvertrouwen, energie en plezier en maak jouw keuzes. 

Ik laat je ontdekken hoe je de regie neemt en ik laat je zien waar je kracht ligt. Met deze inzichten neem je zelf leiderschap en zet je stappen die bij jou passen.

Kleur en muziek zijn een belangrijk onderdeel van mijn aanbod. Het is prachtig om te zien hoe mijn klanten met kleur inzicht krijgen in hun kracht en kwaliteiten. Ze gaan kleur bekennen en hun eigen kleuren leven. Muziek geeft daar nog een extra krachtige boost aan, een anker, een houvast. Kleur en muziek brengen je terug naar je gevoel!

Als je geen plezier, uitdaging en voldoening hebt in je werk en leven, gaat dit ten koste van je energie, dit gaat ten koste van jezelf. En alleen jij kan daar verandering in brengen. Kom jij in actie?

Kennismaken met Lianne

Reacties van klanten:

“Lianne heeft me uit mijn cirkeldenken gehaald. Ze bracht me op een nieuw spoor. Het gaf me waardevolle inzichten die ik mijn leven lang meeneem”.

“Lianne, je hebt me erg geholpen; door te luisteren, te confronteren en er voor me te zijn”.

“Het heeft me inzicht gegeven in waar mijn verlangens, krachten en behoeften liggen”.

“Je luisterend oor, het feit dat je dingen aan elkaar koppelt (en daardoor inzichtelijk maakt), de verschillende rapporten die inzicht geven in mijzelf. Je persoonlijke attenties en de manier waarop je begeleidt maken het echt tot een heel persoonlijk en waardevol traject”.

“Het was kleurrijk, leuk en leerzaam! Vooral interessant om weer eens op een andere manier naar jezelf te kijken. Dat gaf weer wat nieuwe inzichten vanuit een andere invalshoek”.

“Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij geholpen op een andere manier naar mijzelf te kijken. Waar ben ik goed in en wat wil ik nog graag gaan doen. Benoemen waar je goed in bent doe ik normaal niet zo snel, maar het is wel een eye-opener en een hulpmiddel om een volgende stap te kunnen zetten”.

“Ik durfde mezelf elke keer meer te zien voor wie ik ben en ervaren dat dat goed is”.

“Ik weet nu dat ik van mezelf op aan kan en dat ik een stuk avontuurlijker ben dan het beeld dat ik van mezelf had”.

“Je aandacht, luisterend oor en de juiste vragen stellen, waren voor mij heel waardevol. De juiste vragen stellen, werkt verhelderend”.

Er wordt vaak geredeneerd en gedacht over alles wat niet mogelijk is, samen gaan we uitzoeken wat er allemaal WEL mogelijk is.  En dat is heel veel!

Dat betekent loskomen van alle rationele gedachten en patronen en gaan voelen en daarop vertrouwen. Als je gaat voelen, dan volgt je geloof en vertrouwen in wat er kan, daarna ga je de mogelijkheden ook zien!

Ik ontvang je graag online of  in mijn huiskamer-kantoor om kennis te maken en jouw verhaal te horen.  Wat heb jij nodig, wat wil jij bereiken?

Je bent van harte welkom!

Als jij  die eerste stap zet, dan zetten we samen de vervolgstappen.

Lieve groet,

Meer weten?

Wil je meer weten over mij of over het aanbod? Kijk dan eens rond op mijn website of neem vrijblijvend contact op.

Back To Top